Vergaderlocatie Amsterdam

Ook voor regio Aalsmeer, Zaanstad, Amstelveen en omgeving

feest.jpg

Vergaderlocatie Amsterdam

Een zakelijke bespreking in Amsterdam, een uitstekend idee. De hoofdstad maakt in veel mensen iets speciaals los. Ook is de stad natuurlijk vol van jonge en inspirerende ondernemers die je meenemen in hun enthousiasme. Zo levert een dagje Amsterdam je bedrijf nog het nodige op. Nu zijn de goede locaties verspreid over de hele stad en haar omgeving, waardoor het nog een hele kunst is om de juiste eruit te vissen. Daarom hebben wij vast het kaf en het koren van elkaar gescheiden, dat scheelt jou weer veel tijd. Deze tijd kun je dan weer steken in het voorbereiden van je vergadering. Dan hebben we het vooral over het inhoudelijke deel: het opstellen en versturen van de agenda bijvoorbeeld. Door onze selectie te bekijken heb je wel al een grote stap doorlopen. Nu kun je kijken of je een zaal in het centrum wilt, of juist net iets buiten de stad wilt zitten. In het centrum is er natuurlijk het inspirerend uitzicht van een bedrijvige binnenstad, maar in het buitengebied kan juist de relatieve rust je team op goede ideeën brengen. In en rond Amsterdam is er dus genoeg ruimte voor goede vergaderlocaties om je doelen te bereiken. We nodigen je dan ook graag uit eens te kijken naar ons aanbod voor vergaderlocatie Amsterdam (kijk voor vergaderlocaties ook eens op Wateenlocatie.nl vergaderlocaties Amsterdam).

Moderne vergaderlocaties in Amsterdam of omgeving
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Moderne vergaderlocaties in Amsterdam of omgeving

Zoekt u een vergaderlocatie in onze hoofdstad? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze service. Aangezien de ideale locatie per groep verschilt, gaan we bij het zoeken van een locatie graag uit van uw wensen. Aan de hand daarvan gaan we gratis op zoek naar de ideale match.De betreffende vergaderlocaties zijn uiteraard zeer gunstig gelegen en beschikken over alle moderne middelen. Ook zijn er verschillende catering opties mogelijk.  Onze service houdt in dat we binnen ons netwerk op zoek gaan naar de 2 beste vergaderlocatie opties die nog beschikbaar zijn op de datum van uw voorkeur. Vraag hieronder informatie aan over deze gratis service.

 

Vergaderlocaties bij NS station Amsterdam Centraal, Sloterdijk, Amstel, Airport of Arena
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Vergaderlocaties bij NS station Amsterdam Centraal, Sloterdijk, Amstel, Airport of Arena

Hebt u binnenkort een vergadering in Amsterdam op het programma staan? Dan hebt u de keuze uit een enorm aanbod. Wilt u dat de vergaderlocaties zich bevinden op loopafstand van Amsterdam centraal, Amstel, Sloterdijk, Airport of Arena, dan wordt het vinden van de ideale vergaderlocatie al wat lastiger. Laat u adviseren met onze vergaderlocatie Amsterdam op maat service. Wanneer u via onderstaand formulier uw wensen achterlaat gaan we in ons netwerk op zoek naar de 2 best passende vergaderlocatie opties. Laat u zich door ons je adviseren om zo te komen tot een geweldig vergaderresultaat. 

Vergaderlocaties in en rondom Amsterdam vlakbij bos of heide
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderlocaties in en rondom Amsterdam vlakbij bos of heide

Inspiratie en resultaat. Vaak gaan ze erg goed samen. Ook tijdens vergadering in de omgeving van Amsterdam. Combineer een intensieve vergadering met een wandeling langs het IJ of door het Amsterdamse Bos en maak zo ruimte voor nieuwe creatieve inzichten. We zoeken binnen ons netwerk naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties in Amsterdam of net erbuiten en peilen de beschikbaarheid voor je. Meer informatie over deze gratis service verkrijg je via onderstaande aanvraagformulier.

Outdoor activiteit met vergadering in regio Amsterdam
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Outdoor activiteit met vergadering in regio Amsterdam

Inspiratie en resultaat. Vaak gaan ze erg goed samen. Ook tijdens vergadering in de omgeving van Amsterdam. Maar bij een Outdoor activiteit is de inspiratie net wat intensiever. Combineer een intensieve vergadering met een intensieve activiteit in het park, het IJ of door het Amsterdamse Bos en maak zo ruimte voor nieuwe creatieve inzichten. We zoeken binnen ons netwerk naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties in Amsterdam of net erbuiten en peilen de beschikbaarheid voor je. Meer informatie over deze gratis service verkrijg je via onderstaande aanvraagformulier.

Waarom kies je voor ons?

Vergaderlocatie Eindhoven

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Vergaderlocatie Amsterdam

Naast de stad zelf hebben ook de omliggende plaatsen van Amsterdam profijt van de enorme toestroom van toeristen. Ook steden als Haarlem of Aalsmeer worden regelmatig bezocht door mensen die door de stad Amsterdam werden aangetrokken. Moeilijk zal het dan ook niet zijn je gasten ervan te overtuigen dat een vergadering in Amsterdam de juiste keuze is. Nu de keuze op deze stad is gevallen kan er eens worden gekeken welke locatie nu uitgekozen wordt. Wil je bijvoorbeeld een zaal waar je een zelf veel invloed hebt op de inrichting? Of wil je je vooral met de vergadering zelf bezighouden? Daarnaast zijn er nog genoeg keuzes te maken. Wil je bijvoorbeeld een zaal aan land? Of lijkt een boot je wel interessant? Amsterdam staat natuurlijk bekend om haar grachten, dus zijn er ook boten te vinden waar je vergadering plaats kan gaan vinden. Dit illustreert wel dat het moeilijk kan zijn om op eigen houtje uit te zoeken wat er mogelijk is op vergadergebied. Dat is de reden dat wij dat vast voor je gedaan hebben. Kijk daarom eens naar ons aanbod om te kijken of er iets voor je tussen zit.

Vergaderlocatie Amsterdam

Onemotion Nederland, verschillende vergaderlocaties in Amsterdam en omgeving. Vergadering tot congres, teambuilding tot vergaderweekend.

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder zelf

Snel naar